Υλικά 4 κιλά μικρές νέες πατάτες, καθαρισμένες 4 φλ. τσαγιού φασολάκια 3 μεγάλες ψητές κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες 3/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 φλ. τσαγιού ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσια και ψιλοκομμένες Μια μεγάλη χούφτα φύλλα φρέσκου μαϊντανού, χοντροκομμένα Μια μεγάλη χούφτα φρέσκα φύλλα ρόκας Για το ντρέσινγκ: 2 κ. σ. μουστάρδα, 1/3 φλ. τσαγιού ξύδι από κόκκινο κρασί, 1 κ. γλ. αποξηραμένο εστραγκόν, 1/2 κ. γλ. αλάτι, 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο Εκτέλεση Τοποθετήστε ολόκληρες τις πατάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα και καλύψτε με κρύο νερό. Προσθέστε αλάτι και αφήστε τις να σιγοβράσουν σε δυνατή φωτιά και, στη συνέχεια, μειώστε τη φωτιά για να διατηρηθεί ο βρασμός. Σιγοβράστε για 10 έως 15 λεπτά (ή περισσότερο, ανάλογα με το μέγεθος των πατατών), μέχρι να τρυπηθούν εύκολα με τις μύτες ενός πιρουνιού ή ενός κοφτερού μαχαιριού. Ελέγχετε συχνά για το αν οι πατάτες είναι έτοιμες. Μόλις είναι έτοιμες, στραγγίστε τις πατάτες και τοποθετήστε τις σε ένα ταψί για να κρυώσουν. […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.